Maksaminen

Verkkokaupan verkkomaksujen ja luottokorttikorttimaksujen maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6), joka on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietoja.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa ja MasterCard)
Voit maksaa verkkokaupassa Visa- ja MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Maksaminen PayPalin avulla

PayPal-tilin avulla maksat verkko-osotoksesi turvallisesti. PayPal on erityisen käytännöllinen, jos teet usein ostoksia Internetissä. Käyttö vaatii rekisteröitymisen PayPal-palveluun.

Maksaminen tilisiirrolla

Saat tilauksen tehtyäsi laskun sähköpostiisi. Lähetämme pakettisi, kun olet maksanut tilauksesi ja maksusuoritus näkyy tilillämme,  

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus.